Manavgat Müftülüğü

Çocuklara İslam Dini’nin temel dini bilgilerini kazandırmak üzere ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik“Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrimiçi Buluşuyor” programı başladı.
26.01.2021
Çetin kış şartlarında sıcak bir yuva hasreti çeken kardeşlerimizin hayallerini yeniden yeşertelim. #BirİyilikSıcakBirYuva SURİYE yazıp 5601’e SMS göndererek 10 TL bağışta bulunabilirsiniz. | bagis.tdv.org
26.01.2021
İlçe Müftümüz Abdullah EROĞLU, Manavgat DSİ Müdürü Sayın Şevki AVCI Bey'e iadeyi ziyarette bulundu.
26.01.2021
İlçe Müftümüz Abdullah EROĞLU,Sanayi Mahallesinde yapılması planlanan ve bünyesinde Mescid, Yatılı Kur'an Kursu ve 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu olan binanın projesini çizen Baloğlu Mimarlık ve Proje Sahibi Kemal BALOĞLU ile birlikte istişare etti.
20.01.2021
Manavgat Belediye Meclisi Üyesi Sayın Özcan YILDIRIM ve Manavgatlı İş İnsanı Sayın Hasan AŞKIN Bey İlçe Müftülüğümüzü ziyaret etti.
20.01.2021