Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftülüğümüzce Külliye Camiinde düzenlenen Programda Kur'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif , ilahiler ve kasideler okundu. İlçe Müftümüz, Abdullah Eroğlu Kadir Gecesinin önemi hakkında yaptığı sohbet sonrası dua etti.
Detay

Geçmişten bugüne dinimiz, vatanımız, milletimiz, istiklal ve istikbalimiz için canlarını feda eden ve bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet bırakan tüm Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.
Detay

Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor Bu hafta Pazar Günü Sabah Namazı buluşması Side Mahallesi Kemer Camiinde gerçekleşti. İlçe Müftümüz Abdullah Eroğlu'nun da katılımıyla gerçekleşen buluşma, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Detay

Mahalle Gençlik Buluşmaları devam ediyor.... Müftülüğümüz Mahalle Gençlik Buluşmaları kapsamında bu hafta Aşağı Hisar Mahallesi Alime Hatun Camii ve Aşağı Pazarcı Mahallesi Hocaoğlu Camiinde gençlik buluşması tertip edildi.