16.03.2024

Müftülüğümüz Tarafından İlçe Esnaflarımıza Yönelik İftar Programı Düzenlendi

Müftülüğümüz tarafından ilçe esnaflarımıza yönelik, İlçe Müftülüğü gençlik merkezi proje salonunda iftar programı düzenlendi.
Kaymakamımız Sayın Murat Yeşilyurt'un teşrifleriyle gerçekleşen programa esnaflarımız hep birlikte katılım sağladılar.
Türkiye Diyanet Vakfı faaliyetlerimiz kapsamında,  dini ve Hayri hizmetlerin tanıtım sunumları izlendi. İlçe Müftümüzün selamlama teşekkür ve 'kardeşliğimiz zekatla bereketlensin' temalı konuşmasıyla, Sayın Kaymakamımızın güzide hitaplarıyla devam eden  program, iftar yemeği ardından yapılan dua ile son buldu.
Müftümüz Sayın Yakup Şimşek, katılımlarıyla programımızı onurlandıran Sayın Kaymakamımıza ve ilçemizin değerli esnaflarına, Müftülüğümüzün tüm organizasyonlarında özverili gayretleriyle vazife alan Din Görevlilerimize teşekkürlerini iletti.