13.07.2024

Bereketli bir Cuma gününden...

İlçe Müftümüz Sn. Yakup Şimşek, cuma öncesi Müftülüğümüz Yaz Kur'an kursları cuma etkinliği organizesinden sonra Yukarı Yeni Camii'ye intikal ederek vaaz yapıp  hutbe okudu. Akabinde ilçe Vaizimiz Sn. Ahmet Oğuz Ildır hocamızla birlikte 15 Temmuz ziyaret programları kapsamında Karaisa Köyiçi Mevkiinde bulunan şehitlik ve Merhum Şehidimiz Recep BÜTÜNER' in ailesini ziyaret etti.  Ziyarette Senir Cami ve Karaisa Cami görevlilerimiz Değerli Muzaffer Öztürk ve Rıdvan Çınar Hocalarımız da hazır bulundular. Akabinde hac ibadetini Diyanet İşleri Başkanlığımız organizesinde ifa ederek hanesine dönen Hacı Ahmet Denizci bey ziyaret edildi. Daha sonra mahalle muhtarımız Mehmet Denizci bey  ile birlikte Karaisa Baç mevkiinde yapım aşaması tamamlanmak üzere olan cami ve müştemilat çalışmaları değerlendirildi. Ardından Çiçekoluk Mahallesi'nde ikamet eden Gazilerimiz Şaban amcamız ve Ali amcamız hanelerinde ziyaret edildi. İkindi namazında Çiçekoluk camimizde cemaatimizle hasbihal eden İlçe Müftümüz ziyaret esnasında kendilerine eşlik eden  Camii görevlimiz Ertuğrul Karataş hocamıza ve Muhtarımız Mustafa Yılmaz beye teşekkür ederek afiyetler diledi.