Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Filistinli Kardeşlerimize Destek olmak amacıyla bir günlük kazancının tamamamını bağışlayan Yaman Döner-Pizza İşletme sahibi, Uğur Yaman 45.000 Türk lirasını Müftülüğümüze bağışladı.
Detay

Her Ay Bir Konu Bir Konuk Projesi Kapsamında 17-18 Nisan 2024 tarihlerinde Müftülüğümüz Yatılı Hafızlık Kuran Kurslarımızda "İnternetin Güvenli Kullanımı ve Siber Zorbalık" konulu seminer verildi.
Detay

İlçe Müftülüğümüzce Külliye Camiinde düzenlenen Programda Kur'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif , ilahiler ve kasideler okundu. İlçe Müftümüz, Abdullah Eroğlu Kadir Gecesinin önemi hakkında yaptığı sohbet sonrası dua etti.
Detay

Geçmişten bugüne dinimiz, vatanımız, milletimiz, istiklal ve istikbalimiz için canlarını feda eden ve bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet bırakan tüm Şehitlerimize ve ebediyete intikal eden Gazilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.