05.12.2019

Mevlid-i Nebi Haftasında Ezbere Şiir Okuma, Şiir ve Kompozisyon Yazma da Dereceye Giren Öğrencilere Ödül Töreni Düzenlendi.

Kemer İlçe Müftülüğünce 2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftasında " Peygamberimiz (s.a.v.) ve Aile konulu, İlkokullarda ezbere şiir okuma, ortaokullarda şiir yazma, liselerde  kompozisyon yazma yarışması düzenlendi. Kompozisyon yazma yarışmasında 1. olan Göynük Fen Lisesinden Başak TOZLU' ya  gram altın ödülü İlçe Müftümüz Recep BALABAN tarafından 15 Kasım 2019 Cuma günü eğitim öğretim gördüğü sınıfında verildi. Ezbere Şiir okuma yarımasında 1. olan Beldibi İlkokulundan Furkan ÖZDEMİR' e gram altın ödülü, şiir yazma 1.'si olan Beldibi Ortaokulu'ndan Ezgi Gülnur VURAL' gram altın ödülü, Şiir yazma yarışmasında 2. olan Beldibi Ortaokulu'ndan Amira URARUMBET' 0,5 gram altın ödülü, yine şiir yazma yarışmasında, 3. olan Beldibi ortaokulundan Meryem SELİM'e 100 Türk Lirası verildi . Dereceye giren öğrencilere ayrıca; Peygamberimiz (s.a.v.) ve aile adlı  kitap da hediye edildi. Ödül töreni Beldibi İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde yapıldı. Törene; İlçe Müftümüz Recep BALABAN'ın yanısıra İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Derviş TATAR, Beldibi İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü, öğretmen ve öğrencileri de katıldı.