12.07.2024

YAZ KURAN KURSU SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ

Gazipaşa İlçe müftülüğümüzün 2024 yılı yatılı yaz Kuran kursu öğrencileri islami ilimlerin yanısıra aynı zamanda sportif faaliyetlerine de devam ediyor.
2024 yılı Yaz Kur’an kursları uygulama esaslarında belirtildiği gibi Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ile irtibata geçerek öğrencilerin sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunmasının sağlanması kapsamında Yatılı Yaz Kur’an kursu öğrencilerimizi peyderpey öğreticileri nezaretinde Gazipaşa Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı spor salonunda ata sporumuz olan okçuluk , yüzme , badminton , masa tenisi, akıl zeka , basketbol , voleybol gibi oyunların oynanması sağlanmıştır. İlçe Müftümüz Sayın Fahri Başar öğrencileri Gençlik ve spor ilçe kapalı spor salonunu ziyaret edip heyecanlarına ortak oldu. Gençlik ve spor ilçe müdürümüz Yusuf Ateş beyefendiye gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederiz .