21.10.2021

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMINDA BULUŞTU

“Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” temasıyla idrak edilen Mevlid-i Nebi Haftası ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Peygamberimiz (s.a.s)’i daha iyi tanımak, tanıtmak, anlamak ve anlatmak amacıyla Alanya Müftülüğünce; Kredi ve Yurtlar Kurumu Terken Hatun Kız Yurdu’nda “ Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” temalı program düzenlendi.

İki farklı oturumda gerçekleştirilen programda Alanya Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Medine KARACABAY ve Kur’an Kursu Öğreticisi Hafize ÖZKAN tarafından “Peygamberimiz ve Vefa” konulu konuşmalar gerçekleştirildi. Programda Kur’an Kursu Öğreticisi Şerife AKTAN tarafından şiir seslendirilirken; Kur’an Kursu Öğreticisi İlve ÖKSÜZ ve Fatma CİVELEK'in yapmış olduğu dualara amin denildi.

Programlar öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.

Erişilen Kişiler

Etkileşim