30.03.2021

KURAN KURSU ÖĞRETİCİLERİNE YÖNELİK ÇEVRİMİÇİ SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Alanya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Kur’an kursu öğreticilerine yönelik “Çağımızda Ahlaka Yapılan Tehditler” konulu seminer düzenlendi.

İstanbul Tenzile Erdoğan İmam-Hatip Lisesi Biyoloji Öğretmeni Yeşim TÜRKEN’in sunumu ile gerçekleştirilen seminerde aileye yapılan her türlü ahlaki tehditlerin toplum ve millet olarak zaafiyete sebebiyet vereceği vurgulandı.

Program Alanya İlçe Müftüsü Dr. İhsan İLHAN’ın katılımcılara teşekkür konuşması ile sona erdi.

Bir 8 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ATMA Turkber Alany Müftülüğü !View Medir Sümeyra Sungu.. Raziyek aş™lı Aya Ygt Şeyma urha GüçlüSelma Nuray EsraAydoğmu Arzu Yeşim ürken Ayse Güllü Sümeyye Ilhan Serap Sabancılar Saliha Toksöz o.. Merve Esra Bütün Hacer Güneş Hatice Savaş Hamide Can Meryem Sadıklı Sebiha türktemiz Sevgi SevgiSEVİMLER Leave' görseli olabilir