05.10.2018

Serik İlçemizde Camiler ve Din Görevlileri Konferansı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Serik İlçe Müftülüğümüz tarafından Serik Belediyesinin Belek Beach Park Sosyal Tesislerinde Din Görevlilerimize yönelik konferans düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Şeref Göküş tarafından verilen konferansa, İl Müftümüz Osman Artan, Serik Kaymakamı Haluk ŞİMŞEK, İlçe Müftüsü İbrahim KESER, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan ÇALIK, Serik Müftülüğü bünyesinde görev yapan cami ve Kur'an Kurslarında görevli din görevlileri ve aileleri ile emekli din görevlisi hocalarımız katıldı. İl Müftümüz Osman ARTAN programda yaptığı konuşmada Din Görevlisi, Din gönüllüsü olmanın öneminden bahsederek 2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası teması olan Din Hizmetine Adanmış Ömürler konusunu anlattı. Konferanstan sonra plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Program yemek ikramı ile son buldu.