16.08.2017

Yaz Kur’an Kursu Dini Bilgiler Final Yarışması Yapıldı

2017 Yılı Yaz Kur’an Kursu Dini Bilgiler Final Yarışması Erdem Bayezid Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Yarışmaya  İl Müftüsü Vekili Mevlüt TOPÇU, İl Müftü Yardımcısı İbrahim KESER, İl Uzman Vaizi Hatice ÖGKE, Kepez İlçe Müftüsü Vekili Mücahit DEMİREL, Konyaaltı İlçe Müftüsü Ziya ERSİN, İlçe Müftülükleri Yaz Kur’an Kursu Öğreticileri,   İlçe Birincileri yarışmacılar ve velileri katıldılar.

İl Müftü Vekili Mevlüt TOPÇU, İl Müftü Yardımcısı İbrahim KESER ve Uzman Vaiz Hatice ÖGKE ‘den oluşan komisyon İl birincisini belirledi.

Erkek Öğrenciler arasında Serik ilçesinden katılan Mustafa GÖKER birinci, Muratpaşa ilçesinden katılan Muhammet Yavuzhan SEZER ikinci ve Aksu ilçesinden Ahmet Can KIYAK üçüncü oldu.

Kız Öğrenciler arasında Gazipaşa İlçesinden Merve YILMAZ birinci, Korkuteli ilçesinden Esra Kula İkinci, Alanya ilçesinden Funda BAYINDIR ise üçüncü oldu.

Yarışmaya katılan öğrencilere protokol ve komisyon tarafından hediyeler verildi.