20.09.2021

DİN GÖREVLİLERİMİZLE BÖLGE GRUP İSTİŞARE TOPLANTISI

Gönül dilinin hakim olduğu, hoş bir sohbet tadında Din Görevlilerimizle gercekleştirdiğimiz istişare toplantılarımız devam ediyor.

Pandemi tedbirleri kapsamında, İlçe Müftümüz İbrahim KESER'in başkanlığı ve Din Hizmetleri Uzmanımız Veysel TOSUN'nun koordinasyonu ile bölgesel gruplar oluşturuldu. Oluşturulan gruplara ziyaretler gerçekleştirildi.

Yapılan bu ziyaretlerde, Din görevlisi arkadaşlarımız tek tek söz alarak Camilerinde yapılan faaliyetleri, tecrübeleri ve karşılaştıkları problemleri paylaştılar. Din Hizmetleri Uzmanımız Veysel TOSUN, din  görevlilerimizin mahallelerinde yapacakları çalışmaları projelendirme üzere not aldı.  İlçe Müftümüz Din Görevlilerimizle fikir alış verişinde bulunarak tecrübelerini aktardı.

Grup oluşturularak ve bölgesel yapılan toplantılardan dolayı din görevlilierimiz memnunitlerini dile getirerek İlçe Müftümüz İbrahim KESER'e teşekkür ettiler.

Bu kapsamda, Müftülüğümüz personeliyle bugüne kadar 9 grup toplantısı yapıldı.