22.12.2020

MÜFTÜMÜZDEN YENİ GÖREVLERİNE BAŞLAYAN ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ VE DİN HİZMETLERİ UZMANIMIZA ZİYARET

Müftülüğümüze Şube Müdürü olarak atanan Ömer AKKAYA ve Din Hizmetleri Uzmanı olarak atanan Veysel TOSUN'u İlçe Müftümüz İbrahim KESER makamlarında ziyaret etti.

Müftümüz İbrahim KESER; "Şube Müdürümüz Ömer AKKAYA ile Din Hizmetleri Uzmanımız Veysel TOSUN'u odasında ziyaret ederek, Müftülüğümüzün her kademesinde görev yapan arkadaşlarımızla birlikte İlçemize güzel hizmetler yapacağınızı umut ediyor, yeni görevinizde üstün başarılar diler, İlçe Müftülüğümüz ve Sizler için hayırlı olsun" dedi.

Şube Müdürümüz Ömer AKKAYA ve Din Hizmetleri Uzmanımız Veysel TOSUN, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.