11.07.2020

Tüm Camilerimizde Cuma Namazı Öncesi 15 Temmuz ve Bütün Şehitlerimizin Ruhuna Kur'an-ı Kerim İle Mevlid Okundu

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İlçemiz Tekeli İlkokulu bahçesinde cuma namazı öncesi yapılan programa İlçe Kaymakamımız Mehmet KURDOĞLU, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda; Tuzcuoğlu Camii İmam Hatibi Mehmet ALTINAY, Yunus Emre Camii İmam Hatibi Osman KARANFİL, Orta Mahalle Camii Müezzin Kayyımı Erdal YOL, Tuzcuoğlu Camii Müezzin Kayyımı Abdülkadir ÖZOKUDAN 15 Temmuz ve Bütün Şehitlerimizin ruhuna Kur'an-ı Kerim ile Mevlidi Şerif okudu.

Program sonunda İlçe Müftümüz İbrahim KESER dua yaptı. Akabinde Hutbe İrad eden İlçe Müftümüz, Cuma Namazını kıldırdı.

Tekeli İlkokulu bahçesinde yapılan programa vatandaşlarımızın katılımının iyi olduğu gözlendi.

İlçemizde bulunun bütün Camilerimizde aynı minval üzere 15 Temmuz şehitlerini anma programları yapıldı.