24.03.2020

YATSI EZANINDAN SONRA TÜM CAMİLERDEN DUA EDİLECEK

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, yeni tip koronavirüs salgınının bir an önce son bulması için yarın yatsı ezanından sonra tüm camilerden dua edileceğini duyurdu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, vatandaşları da dua etmeye davet ettiği paylaşımında, şunları kaydetti:

"Koronavirüs (Kovid-19) salgınının bir an önce son bulması ve hastalarımızın şifaya kavuşmaları niyazıyla yarından itibaren yatsı ezanı sonrası tüm camilerimizden dua sesleri yükselecektir. Vatandaşlarımızı evde kalmaya, tedbirlere hassasiyetle uymaya ve tek yürek olup dua etmeye davet ediyorum."

KOVID-19 salgınının bir an önce son bulması ve hastalarımızın şifaya kavuşmaları niyazıyla yarından itibaren yatsı ezanı sonrası tüm camilerimizden dua sesleri yükselecektir.Vatandaşlarımızı evde kalmaya, tedbirlere hassasiyetle uymaya ve tek yürek olup dua etmeye davet ediyorum.

— Prof. Dr. Ali Erbaş (@DIBAliErbas) 22 Mart 2020