20.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASININ İLK PROGRAMI SERİK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE YAPILDI

Kız Anadolu İmam Hatip lisesinin salonunda düzenlenen Program Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Müftümüz İbrahim KESER’ in hafta ile ilgili genel bir bilgi veren Açış konuşmasıyla devam etti. Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan sinevizyonun izlenmesinin ardından İlçe Vaizi Fatma YILMAZ tarafından “Hz. Peygamber ve Gençlik” konulu bir konferans gerçekleştirildi. Program öğrencilerin okumuş olduğu çeşitli şiir ve ilahilerle son buldu. Program sonunda öğrencilere Müftülüğümüzce  “Peygamberimiz ve Gençlik” kitabi dağıtıldı. Programa ilçe Milli Eğitim Müdürü ikram EKİZ, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mevlüt ÖZEN, Okul Müdürleri İsmet KARAKAYA ve Şevket BULUT, Serik İmam Hatip okulları platform Başkanı İzzet YILMAZ ile Okul Aile Birliği Başkanı Ali AY, Öğretmenler, Kur’an Kursu Hoca Hanımları İmam Hatipler ve okul öğrencilerinin tamamı katıldı.