02.11.2018

UMRE YOLCULARIMIZI DUALARLA UĞURLADIK

İlçemizden Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu 1. Turla umreye giden 26 hanım ve 2 erkek vatandaşımızı Tuzcuoğlu Camiinde düzenlediğimiz programla uğurladık. Program Cuma günü ikindi namazını kıldıran Şube Müdürü Mustafa GÜNER'in namaz sonu sunumuyla başladı. Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, telbiye, tekbir ve salavatlarla devam etti. Program, Müftümüz İbrahim KESER'in umre ve gönül dünyamıza etkilerinden bahsettiği kısa konuşmanın arkasından yaptığı duadan sonra umre yolcularımız yapılan helalleşme ve akabinde Camii bahçesinde yapılan ikram ile program, sona erdi.

Programa Tuzcuoglu Camii İmam-Hatibi Mehmet ALTINAY, Burmahancı  Pazarağaç Camii İmam-Hatibi Mehmet TAŞKAYA Tuzcuoğlu Camii Müezzin Kayyımı Hasan KIBIR ve Camii cemaati katıldı.