05.10.2018

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI SEBEBİYLE KONFERANS

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Serik Belediyesinin Belek Beach Park Sosyal Tesislerinde İlçe Müftülüğümüz tarafından Din Görevlilerimize yönelik konferans düzenlendi. Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Şeref GÖKÜŞ tarafından verilen konferansa İl Müftümüz Osman ARTAN, Kaymakamımız Haluk ŞİMŞEK, İlçe Müftümüz İbrahim KESER, Belediye Başkanı Prof.Dr.Ramazan ÇALIK, emekli din görevlisi hocalarımız, Müftülüğümüz din görevlisi hocalarımız ve hoca hanımlar ile aileleri katıldı. Konferanstan sonra plaket verildi ayrıca Sağlık Bakanlığınca verilen Bisikletler Serik Belediyesi  tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Din Görevlilerine hediye edildi. Moral ve motivasyonlarını artırmak amaçlı Belediye tarafından verilen yemek ikramı ile program son buldu.