02.05.2024

Antalya Şehidini dualarla uğurladı.

Şırnak’ta Çakırsöğüt Komando Tugayı’na ait askeri aracın Akçay Askeri Üs bölgesine giden yolda devrilmesi sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Mustafa Şen, Manavgat ilçesinde ebediyete uğurlandı.

Manavgat ilçesi Çakış Mahallesi Yeniköy mevkisinde düzenlenen cenaze törenine Antalya Valisi Hulusi Şahin, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Serik İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin naaşı askerlerin omzunda tekbirler eşliğinde taşındı. Cenaze namazını İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, kıldırdı.

Namazın ardından askerlerin omzuna alınan Şen'in naaşı, tekbirler eşliğinde cenaze aracına kadar taşındı.

Törene katılan çok sayıda vatandaş dualar eşliğinde yaklaşık 1,5 kilometre uzaktaki mezarlığa yürüyüp, cenazenin taşındığı araca eşlik etti.

Şehit Astsubay Mustafa Şen’in cenazesi Manavgat ilçesinin Çakış Yeni Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi.