13.06.2023

2023 Yılı Yaz Kur’an Kursu eğitim semineri düzenlendi.

Müftülüğümüzde görev yapan İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticilerine yönelik Yaz Kur’an Kursu eğitim semineri düzenlendi.

Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen seminer, okunan Kur'anı Kerimin ardından İlçe Müftümüz İbrahim KÖKSAL'ın açılış konuşmasıyla başladı.

2023 Yılı Yaz Kur'an Kursları Uygulama Esasları çerçevesinde, yapılacak eğitimin niteliğinin ve niceliğinin artırılması için Yaz Kur'an Kurslarına gelen öğrencilerin hayatlarına dokunmak, manevi gelişimlerini sağlamak ve kursa gelmeden önceki ile kursu bitirdikten sonraki hayatları arasında olumlu yönde değişimlerine katkı sağlamak amacıyla, Türkler Mahallesi Kesteloğlu Camii İmam Hatibi Mehmet ÇELİK’in sunumuyla, eğitim semineri gerçekleştirildi.