31.05.2023

Şehitler 4-6 yaş Kur’an Kursundaki minik öğrenciler taçlarını giydi

Müftülüğümüz Şehitler 4-6 yaş Kur’an Kursundaki minik öğrenciler Kur’an-ı Kerimi öğrenmenin haklı sevincini yaşadılar.

Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi çerçevesinde, İlçe Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren, Şehitler 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim öğretim gören 4-6 yaş grubu minikler için, İlçe Vaizimiz Murat TOK, Kur’an Kursu Öğreticisi Asiye PINARCI, Fadime Tuğba YALÇIN ve öğrenci velilerinin de katılımıyla “Taç Giyme” töreni düzenlendi.

Program kapsamında öğrenciler yıl boyunca öğrendikleri dua, sure ve hadisleri de seslendirerek gönülleri fethederken, başta anne-babaları olmak üzere izleyicilere de duygu dolu anlar yaşattılar.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Vaizi Murat TOK, “Sizin en hayırlınız Kur’anı öğrenen ve öğretendir” hadisini açıklayarak öğrencileri ve öğrencilerin eğitiminde emeği geçen Kur’an Kursu Öğreticisi ve ailelerini tebrik etti.

Ardından tüm sınıf öğrencilerine İlçe Vaizimiz Murat TOK tarafından taçları giydirilerek, program son buldu.