10.04.2023

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ DİN HİZMETLERİ UZMANI VEYSEL TOSUN’U UĞURLADIK

Müftülüğümüzde Din Hizmetleri Uzmanı olarak görev yapmaktayken, Konya İli Meram İlçe Müftülüğüne tayin olan Veysel TOSUN için veda programı düzenlendi.

Müftülüğümüzde gerçekleştirilen veda programına İlçe Müftümüz başta olmak üzere tüm daire personelimiz katıldı.

2020 yılından itibaren görev yapan Din Hizmetleri Uzmanımız Veysel TOSUN programda söz alarak; "Sahip olduğumuz hayatı, her nimeti, her nefesi bize emanet eden celal ve ikram sahibi zatı ve kendisi için yapılan iyilikleri baki, bunların dışındaki her şeyi fani ilan eden yüce Rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun. Serik gibi güzel bir ilçede, siz fedakar mesai arkadaşlarımla olsun sahadaki İmam Hatip ve Müezzin Kayyım arkadaşlarım olsun dolu dolu hizmetler yaptık, Rabbim hepinizden razı olsun. Haklarınızı helal ediniz." dedi.

Veda töreninde konuşan İlçe Müftümüz İbrahim Köksal, Din Hizmetleri Uzmanımız Veysel TOSUN’a görev azmi ve yaptığı özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Müftü KÖKSAL, Din Hizmetleri Uzmanımız TOSUN’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek kendisine plaket takdim etti.