24.02.2023

Minik Yürekler Kumbaradaki biriktirdiklerini ve oyuncaklarını depremzede çocuklara bağışladılar.

Müftülüğümüz Ravza Kur'an Kursu 4-6 Yaş Sınıfı öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri yardımı ve oyuncaklarını depremzede çocuklara verilmek üzere Müftülüğümüze gelerek, İlçe Müftümüz İbrahim KÖKSAL'a teslim ettiler.

Bağışta bulunan minik öğrenciler "Müslüman Müslümanın Kardeşidir" diyerek, depremzede kardeşlerimizi çok seviyoruz dediler.

Konu ile ilgili bilgi veren İlçe Müftümüz Köksal "yapılan bu bağışın özellikle 4-6 yaş grubu öğrencileri tarafından olması çok önemli. Yapılan bu anlamlı bağıştan dolayı Kur'an Kursu Öğreticilerine ve öğrencilerine teşekkür ederim" dedi.

Müftülüğümüzde yapılan programda İlçe Müftümüz İbrahim KÖKSAL, Din Hizmetleri Uzmanı Veysel TOSUN, TDV Serik Şube Temsilcisi Mustafa UĞURLU, Ravza Kur'an Kursu Öğreticisi Semra KIVRAK ve Ravza Kur'an Kursu öğrencileri hazır bulundu.