20.01.2023

Minik öğrenciler Kur'an harflerini öğrenmenin sevincini yaşadılar

Müftülüğümüz Ravza 4-6 yaş Kur’an Kursundaki minik öğrenciler Kur’an harflerini öğrenmenin sevincini yaşadılar.

Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi çerçevesinde İlçe Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren Ravza 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim öğretim gören 4-6 yaş grubu minikler için, İlçe Müftümüz İbrahim KÖKSAL ile Din Hizmetleri Uzmanımız Veysel TOSUN, Kur’an Kursu Öğreticisi Semra KIVRAK ve öğrenci velilerinin de katılımıyla “Taç Giyme” töreni düzenlendi.

Program kapsamında öğrenciler birinci dönem sonunda öğrendikleri ilahi ve şiirleri seslendirdiler. Ayrıca öğrenciler ezberledikleri dua, sure ve hadisleri de seslendirerek gönülleri fethederken, başta anne-babaları olmak üzere izleyicilere de duygu dolu anlar yaşattılar.

Müftü KÖKSAL Kur’an-ı Kerim harflerini öğrenen tüm sınıf öğrencilere taçları giydirerek, Kur'an Kursu öğreticisi ile tüm velilere hazırlanan programdan dolayı teşekkür etti.

Program; minik öğrencilere Kur’an-ı Kerim ve çeşitli hediyelerin verilmesi , pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.