21.09.2022

Eylül Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İlçemizde Gerçekleştirildi

İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilen "İlçe Müftüleri Toplantısı" İlçe Müftümüz İbrahim Köksal'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya'nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcıları, ilçe müftüleri ve ilçe müftü vekilleri katıldı.

Toplantıda cami ve Kur’an kursu hizmetlerinin kalitesini artırmak ve cami dışı din hizmetlerinin yaygınlaştırılması için yapılacak çalışmalar ile din hizmetlerinde gerçekleştirilecek faaliyetleri ihtiva eden konular ile müftülüklerce gerçekleştirilen faaliyetler istişare edildi.

Toplantı öneri, dilek ve temennilerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.