22.09.2022

İLÇE MÜFTÜMÜZDEN 2022-2023 YILI EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ BAŞLAMASI DOLAYISIYLA 4-6 YAŞ KURSLARIMIZA ZİYARET

2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle, Müftülüğümüze bağlı hizmet veren 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarımızı ziyaret etti.

İlçe Müftümüz İbrahim KÖKSAL ile birlikte Din Hizmetleri Uzmanımız Veysel Tosun ve V.H.K.İ. İsmail Selman ATAY'ın katılımlarıyla Amine Hatun Kız Kur'an Kursu ile Şehitler Kız Kur'an Kursu 4-6 Yaş sınıflarına ziyaret gerçekleştirildi.

Yapılan ziyaretlerde öğrencilerle tek tek konuşarak hediyeler takdim eden Müftü KÖKSAL, "Kurslarımıza vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi var. Bzilerde profesyonel, liyakatlı öğreticilerimizle verimli bir sene geçireceğiz inşallah." dedi.

Ziyaret sonunda İlçe Müftümüz KÖKSAL, Kur'an Kursu Öğreticilerine yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.