10.03.2022

"8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ" DOLAYISIYLA MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE KONFERANS DÜZENLENDİ

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle “Değişen Dünyada Kadın Olmak” konulu konferans düzenledi.

Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirilen programa, Antalya İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine YILMAZ, Aile ve Dini Rehberlik Vaizi Fatma YILMAZ, Kur'an Kursu Öğreticileri ve hanımlar katıldı.

Değişen Dünyada Kadın Olmak konulu konferansa konuk olarak katılan İl Müftü Yadımcısı Şeyda Emine YILMAZ, "İslam dini asla kadın ve erkeği karşı karşıya getirmez. Birbirinin rakibi olarak yarıştırmaz." dedi.

Katılımcılara verilen hediyelerin ardından program son buldu.

Ayrıca program öncesi İl Müftü Yardımcımız Şeyda Emine YILMAZ ve Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Fatma YILMAZ, Merkez Kız Kur'an Kursu ile Uhut Kız Kur'an Kursu 4/6 yaş sınıfını ziyaret etti.

Program sonrasında engelli bir kursiyerimiz evinde ziyaret edildi.