Serik Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçemizden Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu 1. Turla umreye giden 26 hanım ve 2 erkek vatandaşımızı Tuzcuoğlu Camiinde düzenlediğimiz programla uğurladık.
Detay

Haftamız Kaymakamımız Sayın Haluk ŞİMŞEK’i ziyaretle başladı. Müftümüz İbrahim KESER, Müftülüğümüzün Camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Bu yılki temamızın “Din Hizmetine Adanmış Ömürler” olarak belirlendiğini bu meyanda ilçemizde de eski Diyanet İşleri Başkanlarından Hasan Hüsnü Erdem ile ilgili konferans verileceğini belirtti.
Detay

Müftülüğümüzce İlçemiz Yanköy Mahallesinde düzenlenen program Emekli İmam Hatip Nebi CESUR, okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Daha sonra Müftümüz İbrahim KESER, Protokol ile Yanköy mahalle sakinlerine yapmış olduğu konuşmada Muharrem ayının faziletinden Kerbela olayı ve Ehli Beytten  Âşûrâ  geleneğinden, birlik ve beraberliğimizin öneminden  bahsetti. Ayrıca  Âşûrâ yaparak programa katkı sağlayan Calista otel sahibi Ali ÖZDOĞAN beye teşekkür ederken Kerbela’da Hz.Hüseyin  ve 70 sahabeyi şehit edenlerin mezhep ve meşrep farkı olmadan bütün müslümanların vicdanlarında mahkum olduklarına dikkat çekerek konuşmasını bitirdi.
Detay

Uzun yıllardan beri yıkılması gündemde olan Merkez Camimiz nihayet Müftülüğümüz ve Belediye Başkanlığımızın işbirliği içindeki çalışmasıyla yıkılarak daha güzeli yapılmak üzere temeli atıldı. İnşaat bittiğinde yaklaşık 1500 kişinin aynı anda namaz kılacağı ilçemize yakışır bir mabed olacağını belirten Müftümüz İbrahim KESER'in yaptığı dua ile sade bir törenle temeli atıldı.