10.05.2024

Korkuteli ADRB'den kadınlara yönelik "Aile" konulu seminer.

Korkuteli İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından kadınlara yönelik "Aile konusuyla seminer düzenledi.

Sultan Ahmet Aydın Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine Yılmaz, konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde konuşan İl Müftü Yardımcısı Yılmaz, “Savaş, Göç ve Kadın" konulu sunumuyla geçmişten günümüze kadar süregelen savaşlarda kadının etkin rolüne işaret etti.

Yılmaz, konuşmasının devamında siyonist İsrail'in Gazze'deki vahşetine dikkat çekerek boykotun önemine vurgu yaptı.

Program İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz’ın Müftü Yardımcısı Yılmaz’a hediye takdiminin ardından sona erdi.

Düzenlenen seminere Kur’an kursu öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftü Yardımcısı Yılmaz, ayrıca öğleden sonra Kur'an kursu öğreticileri ile istişare toplantısında bir araya geldi.