01.05.2024

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’ndan (ADRB) kursiyerlere kültürel gezi.

Antalya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Kur’an Kurslarında eğitim gören kursiyerlere yönelik önemli bir etkinlik daha hayata geçirildi.

Bu kapsamda 15-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya merkez ilçelerine bağlı Kur'an Kursu kursiyerlerine yönelik tarihi ve milli şuur kazandırmak amacıyla tarihi mekanlara geziler düzenlendi.

Gezi programı çerçevesinde Konyaaltı Müftülüğü Hacı Havva Kaymaz Kur'an Kursu, Döşemealtı Müftülüğü Yeniköy Kur'an Kursu ve Hayal Tanrıkulu Toykara Kur'an Kursu, Kepez Müftülüğü Baba Yusuf Kur'an Kursu ve Akdeniz Camii Kur'an Kursu, Muratpaşa Müftülüğü Ahmed Hamdi Akseki Kuran Kursu ve Hasan Efendi Kuran Kursu kursiyerleri rehberler eşliğinde Yivli Minare Camii, Mevlevihane, Türbeler, Karatay Medresesi, Şehzade Korkut Camii ve Tekeli Mehmet Paşa Camii’ne ziyaretler gerçekleştirdi.

Ayrıca ADRB Bürosu, tarihi yerlerin ziyaret edilmesinin ardından 163 kursiyere Antalya Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi’nin tanıtımı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.