15.03.2024

Hafız Kal Yarışması’nın il finali gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın hafızlık müessesesinin korunmasına katkı sunmak ve daha önce hafızlık yapmış fakat farklı sebeplerle hıfzını zayıflatmış vatandaşlarımızın hafızlıklarını pekiştirmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen hafızlık yarışmasının bölge seçmelerinde Antalya’yı temsil edecek Hafızlar belli oldu.

İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın başkanlığında makamda gerçekleşen yarışmada hafızlar bölge yarışması için ter döktü.

Erkekler 1. kategorinin (1-30 Cüz) İl Birincisi Muhammet KAYA olurken, kadınlar 3. kategorinin (1-5 Cüz) birincisi ise  Hediye Betül YEKREK oldu.

Yarışmada dereceye giren vatandaşları tebrik eden İl Müftüsü Yalçınkaya, bölge finalinde başarılar dileyerek hediyelerini takdim etti.

Yarışmada  birinci olanlar vatandaşlar Antalya’yı bölge finalinde temsil edecek.