28.01.2024

Emekli İl Müftüsü Kocaoğul, son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun yıllar Manavgat ve Gazipaşa ilçelerimizde "İlçe Müftüsü", Elazığ ve Aydın illerinde de "İl Müftüsü" olarak görev yapan, görev süresince yaptığı hizmetleriyle ve temsiliyle vatandaşların gönlünde taht kuran Emekli Müftü Ömer Kocaoğul, Hakk'a yürüdü.

Uzun süredir rahatsızlıkları bulunan ve dün vefat eden Emekli İl Müftüsü Kocaoğul'un cenazesi, Manavgat Külliye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, defnedilmek üzere memleketi Denizli'nin Tavas İlçesi Nikfer Köyüne gönderildi.

Cenaze merasimine katılan İl Müftüsü V. Talat Özmet, namaz öncesinde sohbet etti.

Merhum Kocaoğul'un cenaze namazını ise Emekli İl Müftüsü Osman Artan, kıldırdı.

Umre görevi için yurtdışında bulunan İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya da Müftü Kocaoğul'un vefatı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından taziye yayınladı.

Yalçınkaya, taziye mesajında "Uzun yıllar Manavgat ve Gazipaşa ilçelerimizde "İlçe Müftüsü", Elazığ ve Aydın illerinde de "İl Müftüsü" olarak görev yapan, görev süresince yapmış olduğu hizmetlerle ve temsiliyle halkımızın gönlünde taht kuran Emekli Müftü Ömer KOCAOĞUL hocamız, Dâr-ı bekâya irtihal etmiştir.Merhum hocamıza Cenab-ı Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Cenaze merasimine İl Müftüsü Vekili Talat Özmet, Manavgat İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu, Emekli İl Müftüleri Osman Müderrisoğlu ve Osman Artan, Emekli İlçe Müftüsü Mustafa Altun, Din görevlileri ve merhumun sevenleri katıldı.

Merhum Müftü Kocaoğul'un naaşı, İl Müftüsü V. Özmet'in yaptığı duanın ardından Denizli İli Tavas İlçesi Nikfer Köyüne uğurlandı.