10.01.2024

ADRB Koordinatörleri istişare toplantısında bir araya geldi.

2024 yılının ilk Aile ve Dini Rehberlik Bürosü (ADRB) Koordinatörleri istişare toplantısı Kepez İlçe Müftülüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine Yılmaz'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantı, Kepez İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz'ün açış konuşması ile başladı.

Ardından kürsüye gelen Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sema Eryücel, "Yaşam Olayları ve Olumlu Dini Başa Çıkma" konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Aile ve Dini Rehberlik Bürolarınca 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilen faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda 2024 yılının faaliyet planlaması yapıldı.

Toplantıda ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı'nca uygulanan aileye yönelik projeler ile projelerin yereldeki uygulanma aşamasında karşılaşılan sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantı, koordinatörlerce ilçelerde yapılan faaliyet ve projelerin anlatılmasının ardından dilek ve temennilerle sona erdi.