02.10.2023

Aile ve Dini Rehberlik Merkezi (ADRM) için açılış töreni düzenlendi.

Antalya İl Müftülüğü bünyesinde hizmet verecek olan Aile ve Dini Rehberlik Merkezi (ADRM) için açılış töreni düzenlendi.

Törene, Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Dr. Elif Arslan katıldı.

Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya'nın yaptığı dua ile açılan programa İl Müftü Yardımcıları, Merkez İlçe Müftüleri ile Aile ve Dini Rehberlik Bürolarında görev yapan görevliler katıldı.

Açılışta yapılan duanın ardından Aile ve Dini Rehberlik Merkezinin tanıtımı gerçekleştirildi. Sonrasında Daire Başkanı Dr. Elif Arslan ve İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya Aile ve Dini Rehberlik Bürolarında görev yapan üyeler ile aileye dair çalışmalar hakkında söyleşi ve istişarelerde bulundular.

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları ve Genç TDV'nin gerçekleştirdiği ikramlarla program sona erdi.