16.05.2023

Müftü Yalçınkaya, Aksu’nun ardından Muratpaşa Müftülüğü aylık personel toplantısına katıldı

Muratpaşa ilçesinde, personel mutad toplantısı Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, İlçe Müftüsü İshak Göksel, Daire Personeli ve Din Görevlileri katıldılar.

İlçe Müftüsü İshak Göksel, toplantının açış konuşmasını yaparak toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Açış konuşmasının ardından kürsüye gelen İl Müftüsü Yalçınkaya, toplantıda görev hayatı boyunca edindiği tecrübelerini paylaşarak personele önemli tavsiyelerde bulundu.

Konuşmasında din görevlilerimizin temsil görevini üstlendiğine işaret eden Yalçınkaya, "Özümüzle, sözümüzle, davranışlarımızla, kılık ve kıyafetlerimizde örnek olması gereken kimseleriz." dedi.