12.05.2023

Engeller, sevgi ve vefa ile aşıldı.

Antalya İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından 10-16 Mayıs tarihleri arasında farkındalık oluşturmak için kutlanan ve özel bir hafta olan Engelliler Haftası dolayısıyla dua programı düzenledi.

13.05.2023 Cumartesi günü Kepez Fantastik Park’ta düzenlenen programına İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Müftü Yardımcıları Ali Işık, Mustafa Şimşek, Osman Demirel, Din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Sohbet havasında geçen programda Müftü Nazif Fethi Yalçınkaya; engelli vatandaşlar ve aileleri ile yakından ilgilendi.

Programda duygularını ifade eden İl Müftüsü Yalçınkaya; Engelliler Haftası dolayısı ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Sizler bizim için çok değerlisiniz. Hayatınız boyunca yaşamlarınızı kolaylaştırmak için her zaman yanınızda olmaya gayret ediyoruz. Engelli koordinatörlüğümüz her daim yanınızda. Sevgiyle, muhabbetle, vefa ile aşılamayacak hiçbir engel yoktur diyor ve katılımlarınız için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Program, Müftü Yalçınkaya’nın yaptığı duanın akabinde sona erdi.