27.01.2023

Regaip Kandili’nde, Antalya’da Camiler Doldu

Regaip Kandili dolayısıyla Antalya’da Camiler ibadet etmek isteyen vatandaşlarla doldu.

Antalya İl Müftülüğü ve Konyaaltı İlçe Müftülüğü tarafından Konyaaltı Hasan Kartal Camii’nde “Kandil Özel” programı düzenlendi.

Camiyi dolduran vatandaşlar İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın Üç Aylar, Regaib Kandili, Birlik ve Berberlik konularında verdiği vaazı dinledi.

Daha sonra Müftü Yalçınkaya’nın kıldırdığı yatsı namazında saf tuttan cemaat, ellerini açarak dua ettiler.

Gecede Arapsuyu Eski Cami İmam Hatibi Yunus Akkulak ve Bahtılı Camii İmam Hatibi Enes Demirbaş Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okudular.

Program ülkemizin ve Müslüman aleminin birlik ve beraberliği için yapılan duadan sonra, çeşitli ikramlarla son buldu.