30.11.2022

Antalya İl Müftülüğü ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen " Din Görevlileri Kurumsal Kapasite Geliştirme Projesi’nin (DİGEP) kapanış programı gerçekleştirildi.

TDV Kültür Merkezinde düzenlenen programa İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Müftü Yardımcıları Şeyda Emine Yılmaz, Selim Yazıcı, Muratpaşa İlçe Müftüsü İshak Göksel, Kepez İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü araştırmacısı Sabri Duman ve proje ekibi katıldı.

Programda hitap eden İl Müftüsü Yalçınkaya, şunları kaydetti: " Proje kapsamında düzenlenen eğitimler ile proje döngüsü yönetimi ve mantıksal çerçeve yaklaşımı konusunda eğitici personelin bilgi seviyesi arttırmak, eğitim materyali oluşturmak ve il genelindeki personele rehberlik yapabilecek yetkinliğe sahip eğitmen havuzunu oluşturmak suretiyle Antalya İl Müftülüğü genelinde yapılan projelerin etkinlik, verimlilik ve sürdürebilirliğin arttırılmasına katkı sağlanmıştır.

Projemiz kapsamında hedef grubumuzu teşkil eden koordinatörlük personeli için planlanan proje döngüsü yönetimi eğitimleri ile hedef grubun proje döngüsü yönetimi hususunda bilgi ve beceri kapasitesi arttırılırken yürütülen projelerde görev alan personel arasında ortak dil kullanılmasının sağlanması ve toplumsal sorunlara proje odaklı çözüm üretme kapasitesinin arttırılması suretiyle proje odaklı çalışma alışkanlığının yerleşik kültür haline dönüşmesi hedeflerine ulaşmada mesafe katedilmiştir.

Bu projenin ön çalışmasından son aşamasına kadar yanımızda olan paydaş kurum Antalya valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Süleyman Uysal ve müdürlük araştırmacıları Hakan Şimşek ve Sabri Duman beylere, İl müftülüğü Proje Koordinatörlüğünde görev yapan proje ekibine teşekkür ediyor, projemizin hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum." dedi.

Program iyi dilek ve temennilerle sona erdi.