29.11.2022

Özel Antalya 1 Kafilesi Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının 2022-2023 yılı umre organizasyonu kapsamında ilimize has Özel Antalya 1 turu 21 günlük Servisli umre programı çerçevesinde 189 umreci kutsal topraklara dualar eşliğinde uğurlandı.

Antalya Havalimanında duygu dolu anların yaşandığı uğurlamaya İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Müftü Yardımcısı, Selim Yazıcı, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Hasan Basri Okan, uğurlama ekibi, 189 kişiden oluşan umrecilerimiz ve yakınları katıldılar.

Programda umre yapmak üzere yola çıkan vatandaşlarımıza uğurlama ekibi tarafından Umre ibadetinin yapılışı konusunda kısa bilgiler verilerek, sağlık ve sıhhat içinde gidip gelebilmeleri için temennilerde bulunuldu.

Umrecilerimiz İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya’nın yaptığı duanın akabinde kutsal yolculuğa uğurlandı.