08.11.2022

DİGEP eğitimleri ikinci gününde ikinci grupla devam etti.

Antalya İl Müftülüğü ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü işbirliği ile oluşturulan Din Görevlileri Kurumsal Kapasite Geliştirme Projesi (DİGEP) kapsamında personele yönelik eğitimler ikinci gününde de devam etti.

Bu kapsamda Hacı Ali Uyaroğlu Erkek Kur'an Kursu Konferans Salonunda düzenlenen eğitimin açılışına İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Müftü Yardımcısı Şeyda Emine Yılmaz, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü Uzmanı Hakan Şimşek, Merkez personeli ile Kepez, Aksu, ve Konyaaltı ilçelerinden personeller katıldılar.

Eğitimde koşan İl Müftüsü Yalçınkaya, projenin amacına işaret ederek “Personelin proje odaklı çalışma kültür ve alışkanlığını yükseltmek, proje odaklı çalışmayı yerleşik kültüre dönüştürmek suretiyle Antalya Müftülüğü personelinin proje odaklı çalışma kapasite ve yetkinliğini yükseltmektir.” Şeklinde konuştu.

Projenin bir diğer amacına değinen Müftü Yalçınkaya, “Yapılan projelerin, proje döngüsü yönetimi esasları ve mantıksal çerçeve yaklaşımı noktasında yeterli düzeye ulaştırmak suretiyle Antalya İl Müftülüğü genelinde yapılan projelerin etkinlik, verimlilik ve sürdürebilirlik düzeyini yükseltmek hedeflenmektedir.” ifadelerini kullandı.