03.08.2022

Müftü Yalçınkaya, Mustafa Koç Camii’nde düzenlenen “Kariyer Buluşmaları” programına katıldı.

İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, beraberinde Kepez İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz ile birlikte Kepez Mustafa Koç Camii’nde düzenlenen “Kariyer Buluşmaları” programına katıldı.

Geniş bir katılımla gerçekleşen programda konuşan Müftü Yalçınkaya, “Gözümüzün nuru sevgili evlatlarımız. Yaz Kur’an kurslarımız hayırlı nesiller yetiştirmemize katkı sağlıyor. Zira sizler camilerde Kur’an’la ve Peygamberimiz’in örnek hayatıyla buluşuyorsunuz. Bu manada Mustafa Koç Camii’miz gerçekleşen program takdire şayan bir durum. Ben bu programın gerçekleşmesinde emeği olan başta cami görevlimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Program öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesinin akabinde öğle namazı kılınması ile sona erdi.