08.07.2022

İl Müftülüğü Personeli  Bayramlaşma Merasiminde Bir Araya Geldi.

Kurban Bayramı münasebetiyle İl Müftülüğü personeli ile bayramlaşma merasimi düzenlendi.

İl Müftülüğü makamında düzenlenen bayramlaşmada konuşan İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, personelin Kurban Bayramını tebrik etti.

Bayram münasebetiyle memleketlerine gidecek olan personele ayrıca trafikte dikkatli olmalarını söyleyen Müftü Yalçınkaya, “Birlik ve beraberlik içerisindeki çalışmalarımız hizmetlerimize yansıyacak, hep birlikte el ele vererek toplumu din konusunda aydınlatma vazifemizi daha nitelikli olarak yerine getireceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

Makamda gerçekleşen programa İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Müftü Yardımcıları, Vaizler, Şube Müdürleri, Şefler, Murakıplar ve diğer kademelerde görev yapan personeller katıldılar.