31.05.2022

Finike'de 4-6 yaş Kur'an kurslarında yıl sonu heyecanı

Finike İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrenciler için “Kapanış Programı” düzenlendi.

Yıl boyunca kurslarda eğitim gören minikler, “Kapanış Programı”nda bir araya geldi.

Finike Limanı’nda gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda konuşan İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya; "Göz aydınlığı olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimizle yetiştirerek, huzurlu bir hayatı, ideal bir toplumu ve daha güzel bir dünyanın mihenk taşı olmasını temenni ediyorum. Minik yavrularımızın yetişmesinde emeği geçen bütün hocalarımıza ve katılan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Programda minikler tarafında sergilenen birbirinden güzel etkinlikler davetliler tarafından dikkatle izlendi.

Program öğrencilere hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.