30.05.2022

TDV Kız Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunda Mezuniyet Coşkusu

TDV Kız Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdunda kalan ve bu yıl çeşitli fakültelerden mezun olan öğrenciler için "Mezuniyetten Mesuliyete" programı düzenlendi.

Düzenlenen programa İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ögke, TDV Kız Yurdu Akademi Koordinatörü Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ, İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Şeref Göküş ve öğrenciler katıldılar.

Programda öğrencilere seslenen İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, öğrencilik yıllarının anılarının unutulmaz olduğunu, müslüman için ilmin beşikten mezara kadar devam ettiğini artık mesuliyetin başladığını ifade ederek kainatı anlamanın Allahı tanımak olduğundan bahsetti.

Müftü Yalçınkaya, ayrıca ülkemizin en değerli kurumu olan TDV Yurdunda kalmanın bir ayrıcalık olduğu, buradan mezun olan öğrencilerin artık hayatları boyunca içlerindeki TDV sevgisini kaybetmemeleri ve TDV Gönüllüsü olarak ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde yapılan faaliyetleri desteklemeleri konusunda kendilerine öğütler verdi.

Program mezun olan öğrencilere belge takdimi ile sonlandı