04.01.2022

Talim ve Tashih-i Hurûf Hizmet İçi Eğitim Kursunu Başarı ile Tamamlayan Kursiyerlerin Belge Takdimleri Yapıldı

Cami hizmetlerinde görev alan personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla Antalya İl Müftülüğünce düzenlenen 1. dönem "Talim ve Tashih-i Hurûf Hizmet İçi Eğitim Kursu'ndan mezun olan 14 kursiyerler için belge töreni düzenlendi.

Belge takdiminde konuşan İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, " Hep ilim yolunda olmak gerek öğrendiğimiz ilimle etrafımızı aydınlatmak gerekse aşk ve şevkle ilim yolunda olduğunuz müddetçe ilim sizleri hep dinç tutacaktır. İlmiyle amel edenlerden olabilmeniz duasıyla hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Belge takdim törenine İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, İl Müftü Yardımcıları Mustafa ŞİMŞEK, Osman DEMİREL, ve kursiyerler katıldılar.