25.11.2021

Organize Sanayi Bölgesinde "Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" konulu seminer düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından halkımıza yönelik, "Ailenin Korunması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesinde Toplumsal Farkındalığın Sağlanması"  konulu  seminerler devam ediyor.

Bu kapsamda Döşemealtı İlçesi sınırları içerisinde bulunan organize sanayi bölgesindeki fabrikalarda çalışan işçilere yönelik “Ailenin Korunması ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi” konulu seminer düzenlendi.

Düzenlenen Seminere Dini Yüksek İhtisas Merkezleri Daire Başkanı Dr. Abdurrahman AKKUŞ, İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, Başkanlık Vaizi Mustafa SADIKOĞLU, İl Müftü Yardımcıları Mustafa ŞİMŞEK ve Ali IŞIK ile fabrika yöneticileri ve işçiler katıldılar.