25.11.2021

Müftü YALÇINKAYA, Diyanet-Sen tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" nedeniyle düzenlenen Kur 'an Kursu Öğreticileri yemek buluşmasına katıldı.

Antalya Diyanet-Sen 2 No’lu Şube tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle,Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı İlçe Müftülüklerine bağlı Kur'an Kurslarında görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerine yemek verildi.
Düzenlenen programa İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, İl Müftü Yardımcıları Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Selim YAZICI, Ali IŞIK, Konyaaltı İlçe Müftüsü Orhan İMAMOĞLU, Diyanet-Sen 2 No’lu Sendika Başkanı Mustafa ASLAN, sendika yetkilileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.
Programda kısa bir konuşma yapan Müftü YALÇINKAYA, Kur’an öğretiminin önemine değindi Konuşmalarında Müftü YALÇINKAYA ”Sevgili Peygamberimiz (s.a.v)"Ben Muallim olarak gönderildim"“Sizin en hayırlınız, Kur’an-ı öğrenen ve onu başkalarına öğretenlerinizdir” mealindeki Hadis-i Şerifini hatırlattı ve öğrencilerimize sevgi ve merhametle davranılması tavsiyesinde bulundu.
Bir nesil ahlâkı,dini,hayatı anlamlandırmayı, dini doğru anlamayı ve yaşamayı  sizlerden öğrenecek. Bu kutsal mesleği büyük bir emek sarfederek icra eden sizlere teşekkür borçluyuz. Gününüz kutlu olsun “Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin, Kur’an kursu öğreticilerimizin bu özel gününü tebrik ediyor, hayatta olanlara sağlık, sıhhat, afiyet ve saadetler diliyor, ahirete intikal etmiş bulunan tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum” dedi.