23.09.2021

Müftü YALÇINKAYA, Aksu İlçe Müftülüğü personeli ile bir araya geldi.

Aksu İlçe Müftülüğü Eylül ayı personel mutad toplantısı müftülük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, İl Müftü Yardımcısı Mustafa ŞİMŞEK, İlçe Müftüsü Ahmet BAYER, daire personeli ve din görevlileri katıldı.

Toplantı İlçe Müftüsü  Ahmet BAYER’in açılış konuşması ile başladı.

Toplantıda personele seslenen Müftü YALÇINKAYA. “Din hizmeti gönül ile yapılır. Karşılığında huzur ve mükafat vardır. Hizmetlerimizi daha güzel yapmalı ve hizmet alanlarımızı devamlı gözden geçirmeliyiz. Sürekli kendimizi yenilemeliyiz.” Dedi.

İl Müftüsü YALÇINKAYA, Din görevlilerinin önemli bir hizmeti başarıyla ifa ettiğini belirterek görevlerinde üstün muvaffakiyetler diledi.

Ayrıca toplantıda başarılı personele Kaymakamlıkça verilen başarı belgeleri takdim edilerek ilçede faaliyet gösteren Fahriye Hatun Hafızlık Kur’an Kursunun hafız öğrencilerine Hafızlık Belgeleri verildi.

Toplantı, din görevlilerinin dilek ve temennilerini iletmesinin ardından sona erdi.