29.07.2021

Müftü YALÇINKAYA, Manavgat'ta devam eden orman yangını bölgesinde.

İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, Manavgat İlçe Müftüsü Abdullah EROĞLU ile birlikte Manavgat İlçemizde meydana gelen orman yangınında zarar gören bölgeyi ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Manavgat ilçesinde meydana gelen ve hala devam eden, kızılçam, makilik ve zeytinlik alanların yanı sıra evlerin, tarım ekipmanlarının zarar gördüğü yangın bölgesinde incelemelerde bulunan İl Müftümüz YALÇINKAYA zarar gören vatandaşlarla görüşerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Müftü YALÇINKAYA yaptığı açıklamada, “Meydana gelen yangında bölge halkımız zarar görmüştür. Bakanlarımız, Valiliğimiz, Belediyelerimiz, Orman Teşkilatımız ile Devletimiz tüm gücüyle Manavgat’ımızda. Havadan ve karadan yangına müdahale tüm hızıyla devam ediyor. Devletimiz en kısa zamanda zararları karşılama cihetine gidecektir. Ben başta ilçe yetkililerimiz olmak üzere yangından zarar gören bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum.” dedi