22.06.2021

Mevlidi Nebi Gençlik Bilgi Yarışması"nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

2020 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Hz. Peygamber'in örnek şahsiyetini, ahlâkî değerlerini gençlere tanıtmak, dini, ahlaki ve manevi  değerleri  canlı  tutmak  amacıyla  üniversite  öğrencilerine  yönelik düzenlenen  "Mevlidi  Nebi  Gençlik  Bilgi Yarışması"nda Antalya’da dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Yarışma kapsamda dereceye giren öğrencileri makamında kabul eden İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.  Daha sonra Müftü YALÇINKAYA dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.